új karnevál tánciskola

free html hit counter

tanc Híreink tanc
sarok vonal

Dupla esély a sikerre! WCS órák hétfőn és/vagy csütörtökön

Dátum: 2015.11.19 12:44
A West Coast Swing egy rendkívül izgalmas tánc! Igazi mai slágerekre táncolva fedezheted fel a páros táncok szépségét. Szabadon variálható, kreatív, szexi és nem is olyan nehéz megtanulni!

Próbáld ki INGYEN! A West Coast Swing egy rendkívül izgalmas tánc! Igazi mai slágerekre táncolva fedezheted fel a páros táncok szépségét. Szabadon variálható, kreatív, szexi és nem is olyan nehéz megtanulni! Ingyenes 0. órák: Hétfő 20:00 ( nov. 16 ) Csütörtök 19:00 ( nov. 19) Aki az egyikre jár, járhat mindkettőre! Hétfő 20:00 – 21:30 (nov. 23. – dec. 14. ) Csütörtök 19:00 – 20:30 (nov. 26. – dec. 17) 4×90 perc 4500Ft (8×90 perc 4500Ft!!!) Helyszín: Tükörműhely: Budapest, 1085 Rökk Szilárd u. 21. https://goo.gl/maps/yufDFbPmxDM2 http://www.tancsuli.hu/main.php?id=11 Miben vagyunk mások, mint a többi tánciskola? ***************** Kedvező árakban! Nálunk is egy konkrét tanfolyamra jelentkezel és fizetsz 2 hónapra 7500Ft-ot. Ezért az árért viszont a párhuzamos csoportok óráin is részt vehetsz! Különösen ajánlott, ha kihagysz egy órát, vagy menet közben csatlakozol, esetleg lassabban tanulsz, vagy minél előbb szeretnél haladó lenni és bulikban táncolni! Folyamatos csatlakozás! Rugalmas időbeosztás! ****************** Ha menet közben csatlakozol, akkor külön odafigyelünk rád! Haladóbb táncosok is gyakran járnak kezdő órákra, akiktől tanulhatsz. Ha szükség van rá, akkor intenzív hétvégén, plusz órákban, vagy akár magánórában segítünk! Nagy kedvezményt kapsz a hétvégék és a magánórák árából! Jöhetsz egyedül is! Profi táncpartner keresés! *********** Adhatsz fel előre táncpartner hirdetést! Nagyon hatékony! Nem csak új kezdő partnert keresünk, hanem a haladóbbak segítségét is szoktuk kérni, ami duplán jó dolog! Oktatóink is táncolnak a tanulókkal, valamint az órán vannak időnként párcserék is. Jelentkezz előre a honlapon! http://www.tancsuli.hu/main.php?id=11 Ne feledd! Jöhetsz egyedül is! Az oktatás kis csoportokban folyik! Több csoportba is járhatsz egyszerre, illetve pótolhatod a kimaradt órákat, így az ár kifejezetten kedvező! Folyamatos csatlakozás felzárkóztatás akár magán órában is! Intenzív hétvégéken és tematikus gyakorló órákon is fejlesztheted tánctudásod! Tanfolyam bérlettel rendelkezők 50-100% kedvezményt kapnak a további tanfolyamok (Rocky, Társastánc) hétvégék és magánórák árából! Nincs botláb, botfül, két bal láb, vagy ilyesmi! Tuti élvezni fogod, csak egy kis kitartás kell!

sarok sarok

Telefon:  788-12-89 Mobil: 30 99-68-902 Email: koffer@tancsuli.hu vagy tancsuli.hu@freemail.hu

Rock And Roll (boogie woogie) és West Coast Swing tánctanfolyamok, magánórák, intenzív hétvégék.

Regisztráció jelenleg nem működik!Regisztráció nélkül is jelentkezhetsz a TáncSuli honlapján! Kattints a linkre! ! Jelentkezés aTáncSuli.hu honlapon


www.SmartSector.hu